Opstramning med laser mindsker rynker og giver mere elastisk hud - helt uden brug af kniv

Photo Rejuvenation-behandlinger udføres af autoriseret kosmetisk sygeplejerske. Klinikken har mere end 18 års erfaring med laserbehandlinger

Om Behandlingen

Med alderen mister vores hud noget af elasticiteten, der er kendetegnet for ung, smuk hud. Derfor bliver vores hud slappere, og rynker dannes. Med opstramning med laser kan du genopbygge noget af det ungdommelige udseende! Rynkerne mindskes, og huden strammes op.

Behandlingen
Behandlingen går under navnet Photo Rejuvenation. Laseren strammer huden op vha. det infrarøde lys. Dette rammer huden og påvirker de elastiske fibre, nemlig de kollagene fibre og fibroblasterne. Disse fibre trækker sig nu sammen pga. varmen, hvorefter fibroblasterne begynder at producere nyt materiale til underhuden, hvilket bidrager til det yngre udseende.

Behandlingsforløb
Opstramningsforløbet er en kur af tre behandlinger med hhv. laser og rødt lys. Du skal altså møde frem i alt seks gange på klinikken. Efter opstrammende behandling med laser skal du møde frem igen cirka fire dage senere (hvor aktiveringen af fibroblasterne topper) og modtage behandling med rødt lys af 10 minutters varighed. Behandlingen med det røde lys sker for at forlænge aktiveringen af fibroblasterne og give et bedre og længerevarende resultat.

Behandlingen udføres af en autoriseret kosmetisk sygeplejerske.

Før og Efter Behandling
Før behandling skal du sørge for ikke at være solbrun. Derudover er det en fordel, hvis du bruger en A-Vitaminholdig ansigtscreme, da laseren bruger disse aktive stoffer til at lave et bedre resultat.

Efter behandling vil huden føles dejlig varm på en behagelig måde. Normalvis er der der er intet ubehag efter endt behandling.

Vores Maskine
Vi anvender MedArts 435 Diode Laser til vores laserbehandlinger.

Fordele Ved Os

Der er flere helt unikke fordele ved at benytte Institut Elysium ift. andre behandlingssteder:

Niels Bech-Thomsen har været hudlæge i over 20 år, og har derfor et uovertruffent kendskab til ansigt og hud, som ikke tilbydes på andre behandlingssteder. Ved kosmetiske behandlinger er der nemlig intet krav om erfaring med hud og hudsygdomme. Niels’ erfaring som hudlæge betyder, at du er i de sikreste, mest veluddannede hænder, da Niels’ personale er nøje oplært af Niels selv.
Derudover giver vi gratis rådgivning om hudpleje til vores faste kunder. Vores produktrådgivning kan du stole på, da vi ikke selv sælger produkter. Vi deler udelukkende ud af vores viden.

Priser

  • Ansigt4.600,-
  • Omkring mund eller under øjne1.750,-
  • Hals2.600,-
  • Bryst4.600,-
  • Helt ansigt og hals5.100,-
  • Ansigt, hals og bryst5.700,-

Priserne på opstramning er beregnet som kur á 3 behandlinger, i alt 6 besøg (3 af besøgene laser, 3 af besøgene rødt lys)

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Spg: Hvad kan Photo Rejuvenation hjælpe på?
Svar: Photo Rejuvenation er en mild opstrammende behandling med fornyelse af hudens struktur, hvor du skal forvente et generelt yngre udseende. Dog er behandlingen ikke egnet til reduktion af dybe mimik-, alders- eller rygerynker.

Spg: Er der bivirkninger?
Svar: Laseren kan ofte fremkalde rødme og hævelse, som normalvis varer under to døgn. Sjældnere bivirkninger kan forekomme, og vil blive gennemgået ved informationssamtalen. Rødt lys giver ingen bivirkninger.

Spg: Hvor stor er effekten?
Svar: Effekten er dokumenteret i studier, men det er meget individuelt, hvor kraftig den er. Husk, det er ikke et ansigtsløft, det er en let opstramning.

Vores Erfaring

Tryghed og sikkerhed er det vigtigste. Hudlæge Niels Bech-Thomsen er blandt de mest erfarne i Danmark, når det kommer til kosmetiske behandlinger som Botox, Restylane, laser og cryo, og har udført disse i over 20 år.
Her kan du være sikker på, at du får den bedst mulige behandling og at sikkerheden er i top. Vi overholder lovgivningen og sundhedsmyndighedernes regler.
Vi udfører kun de behandlinger, som giver et meningsfuldt og naturligt resultat og med afprøvede og gennemtestede behandlingsmetoder.
Hos os bliver du ikke presset til at købe mere, end du har behov for. 

Du kan trygt lade dig behandle her hos os.