Hvordan ønsker du at møde verden?

Botox hjælper dig og dit udseende ved at få spændte og overaktive ansigtsmuskler til at slappe af. På denne måde udglattes huden, og du får et mildere, mere imødekommende udseende

Om Behandlingen

Lider du af sure mundvige, hængebryn eller genstridige rynker? I så fald er du ikke den eneste. Hos Institut Elysium har vi mange års erfaring, og giver dig en tryg behandling med fokus på et flot, naturligt resultat.

Botox får de spændte og stressede muskler til at slappe af. Når de stressede muskler endelig får ro, glattes rynker langsomt ud, og du får en mere afslappet følelse i ansigtet. Har du dybe spændingsrynker, anbefales supplement med Restylane. Denne kombination kan give et flot resultat til de mere genstridige alderstegn.

Botox hjælper både på de rynker og linjer, du måtte have allerede nu, men får du gentagne behandlinger, vil disse også have forebyggende effekt for de rynker, du ellers ville have haft tendens til at udvikle i fremtiden. 

Behandlingsforløb
Først bliver huden kølet med is, hvorefter små mængder af botox sprøjtes ind under huden med en meget tynd nål. Effekten i musklerne er stærkest efter 2 uger. Derefter aftager effekten, og er helt væk efter 3-6 måneder. Med tiden bliver holdbarheden bedre, da musklerne vænner sig til behandlingen. Behandlingen er stort set smertefri.

Alle behandlinger udføres af hudlæge Niels Bech-Thomsen med over 16.000 botoxbehandlingers erfaring.

Behandlingsområder

Vores mest populære behandlinger

Vrede (rynker mellem øjenbryn)
Spændinger i vredesmuskulaturen giver et vredt og afvisende udtryk. Botox får dit ansigt til at fremstå mildt, venligt og imødekommende.

Brynløft
Træt, udbrændt og tunge øjenlåg? Et brynløft med botox giver et åbent og friskere udtryk. Brynene bevæger sig op. Løfter tunge øjenlåg.

Sure og hængende mundvige
Brug af mimik trækker mundvigene ned og forstærker den furen mellem mund og næse. Det giver et permanent surt udtryk. Botox, eventuelt sammen med fillers, kan give dig et sødt smil tilbage.

Fordele Ved Os

Der er flere helt unikke fordele ved at benytte Institut Elysium ift. andre behandlingssteder:

Niels Bech-Thomsen har været hudlæge i over 20 år, og har derfor et uovertruffent kendskab til ansigt og hud, som ikke tilbydes på andre behandlingssteder. Ved kosmetiske behandlinger er der nemlig intet krav om erfaring med hud og hudsygdomme. Hans erfaring som hudlæge betyder ikke blot, at du er i de sikreste, mest veluddannede hænder, men skulle du have et par hurtige spørgsmål til hudlægen, når du er her til en kosmetisk behandling, kan du passende benytte dig af Niels’ ekspertise imens. Win-win for begge parter!
Derudover giver vi gratis rådgivning om hudpleje til vores faste kunder. Vores produktrådgivning kan du stole på, da vi ikke selv sælger produkter. Vi deler udelukkende ud af vores viden.

Priser

  • Botoxfra 1.400,-

Vores Erfaring

Tryghed og sikkerhed er det vigtigste. Hudlæge Niels Bech-Thomsen er blandt de mest erfarne i Danmark, når det kommer til kosmetiske behandlinger som Botox, Restylane, laser og cryo, og har udført disse i over 20 år.
Her kan du være sikker på, at du får den bedst mulige behandling og at sikkerheden er i top. Vi overholder lovgivningen og sundhedsmyndighedernes regler.
Vi udfører kun de behandlinger, som giver et meningsfuldt og naturligt resultat og med afprøvede og gennemtestede behandlingsmetoder.
Hos os bliver du ikke presset til at købe mere, end du har behov for. 

Du kan trygt lade dig behandle her hos os.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Spg: Gør det ondt at få Botox?
Svar: Smerteopfattelsen svinger fra person til person. Langt de fleste oplever kun meget lidt ubehag ved behandlingen – nogle slet intet.

Spg: Hvor meget løftes brynene?
Svar: Ved botox løftes brynene fra 0,5 til 2 mm. Det afhænger af kraften i pandemuskulaturen.

Spg: Hvor lang tid går der, før man ser effekt?
Svar: Der ses maksimal effekt efter to uger. Normalvis gentages behandling efter fire til fem måneder.

Kunderne Siger

5/5

Både min mor og far har voldsomme vredesrynker mellem brynene, og udsigten til, at jeg skulle have det samme, har altid skræmt mig lidt. Efter første omgang botox er jeg overbevist, og jeg kan slet ikke undvære det. Samtidig slapper jeg meget mere af i mit ansigt, når muligheden for at rynke bliver fjernet.

– Dina, 28 år

5/5

Jeg har fået botox i mine sure mundvige i de sidste fem år. Når jeg begynder at mangle botox, kommer ungerne og spørger, “Famse, hvorfor ser du så sur ud?” Så ved jeg, det er tid igen. Efter behandlingen nævner de det, sjovt nok, ikke.

– Mette, 60 år

5/5

Jeg har været på gentagne besøg med henblik på Botox-behandling. Behandlingerne har været udsøgte. Botoxen har haft den helt rigtige virkning i mit ansigt. Det handler jo ikke om at blive udtryksløs, men om at få et friskere udseende.

– Mathias, 45 år