Karsprængninger fjernes med laser

Alle behandlinger udføres af autoriseret kosmetisk sygeplejerske. Klinikken har mere end 18 års erfaring med laserbehandlinger

Om Behandlingen

Lider du af karsprængninger, kender du sikkert det med at iføre sig tøj eller makeup, der kan dækkeKarsprængninger kan fylde enormt meget mentalt hos de, der lider af dem. Derfor foreslår vi, at du får dem fjernet hos os med laser. Samtidig har du mulighed for, at sygesikringen dækker, og altså få GRATIS behandling!

Har du mange synlige karsprængninger ansigtet eller på brystet, gå da til egen læge og få en henvisning. Opfylder du sygesikringens krav, dækker denne behandlingen. Behandlingen vil altså være GRATIS for dig!

Behandlingen
Ved fjernelse af karsprængninger benyttes et laserapparat til at lukke karrene med varme. Faktisk kan man ofte under behandlingen se karrene forsvinde med det blotte øje! Derfor vil du med stor sandsynlighed kunne
se forskellen med det samme efter behandlingen.

Behandlingsforløb
Det mest almindelige antal behandlinger er 3 behandlinger med 1 måneds mellemrum. Det nødvendige antal behandlinger er dog forskelligt fra person til person.

Behandlingen udføres af en autoriseret kosmetisk sygeplejerske.

Før behandling
Før behandling med laser er det altid en god idé ikke at være for solbrun.

Vores Maskine
Vi fjerner kar med MedArt 435 Diode Laser og/eller KTP-laserDet er varmen fra lyset, der lukker karrene.

Behandlingsområder

Vores mest populære behandlinger

Ansigt
Karsprængninger i ansigtet er de mest synlige og derfor ofte mest generende at lide af. Book tid til en gratis konsultation og kom til samtale angående dit behandlingsforløb.

Overkrop
Vores maskine kan også fjerne karsprængninger på overkroppen. 
Book tid til en gratis konsultation og kom til samtale angående dit behandlingsforløb.

Fordele Ved Os

Der er flere helt unikke fordele ved at benytte Institut Elysium ift. andre behandlingssteder:

Niels Bech-Thomsen har været hudlæge i over 20 år, og har derfor et uovertruffent kendskab til ansigt og hud, som ikke tilbydes på andre behandlingssteder. Ved kosmetiske behandlinger er der nemlig intet krav om erfaring med hud og hudsygdomme. Niels’ erfaring som hudlæge betyder, at du er i de sikreste, mest veluddannede hænder, da Niels’ personale er nøje oplært af Niels selv.
Derudover giver vi gratis rådgivning om hudpleje til vores faste kunder. Vores produktrådgivning kan du stole på, da vi ikke selv sælger produkter. Vi deler udelukkende ud af vores viden.

Priser

  • Enkelte Små KarFra 250,-
  • Flere KarFra 500,-
  • Mange KarFra 800,-

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Spg: Gør det ondt at blive laserbehandlet?

Svar: Smerteopfattelsen svinger fra person til person. Langt de fleste oplever kun meget lidt ubehag ved behandlingen – nogle slet intet. Vores laser køler nemlig mens vi behandler.

Spg: Er det muligt at fjerne kar permanent?
Svar: Ja absolut. Men delvis eller ingen effekt er også muligt. Det afhænger af blodforsyningen fra dybet af huden til det synlige kar på overfladen. Vi kan desværre ikke spå om udfaldet.

Spg: Kan alle kar fjernes?
Svar: Næsten alle karsprængninger kan fjernes, ja. Der er ikke mange, vi ikke kan hjælpe.

Spg: Hvor mange behandlinger skal jeg have?
Svar: Det mest almindelige antal behandlinger er 3 behandlinger med 1 måneds mellemrum.

Spg: Hvad må jeg bagefter?
Svar: Efter laserbehandling må du anvende cremer og makeup, som du plejer. Du kan også gå direkte på arbejde efter laserbehandling. Du kan fortsætte din hverdag uændret.

Vores Erfaring

Tryghed og sikkerhed er det vigtigste. Hudlæge Niels Bech-Thomsen er blandt de mest erfarne i Danmark, når det kommer til kosmetiske behandlinger som Botox, Restylane, laser og cryo, og har udført disse i over 20 år.
Her kan du være sikker på, at du får den bedst mulige behandling og at sikkerheden er i top. Vi overholder lovgivningen og sundhedsmyndighedernes regler.
Vi udfører kun de behandlinger, som giver et meningsfuldt og naturligt resultat og med afprøvede og gennemtestede behandlingsmetoder.
Hos os bliver du ikke presset til at købe mere, end du har behov for. 

Du kan trygt lade dig behandle her hos os.

Kunderne Siger

5/5

At have fået fjernet mine karsprængninger forbedrer min livskvalitet virkelig meget, fordi jeg førhen hver dag brugte lang tid foran spejlet på at dække ansigtet med dækstift, så de ikke kunne ses. Jeg brugte også meget energi på at sørge for, at folk ikke kom for tæt på mit ansigt, da jeg var flov over, hvordan jeg så ud. Jeg er så glad for at være sluppet for det!

– Minna, 55 år