Om Institut Elysium

Hos Institut Elysium er du i trygge hænder uanset hvilken kosmetisk behandling, du måtte være interesseret i. Alle behandlinger udføres enten af hudlæge Niels Bech-Thomsen selv, af autoriserede kosmetiske sygeplejersker eller af personale med mange års erfaring i hudlægepraksis

Vores Erfaring

Tryghed og sikkerhed er det vigtigste. Hudlæge Niels Bech-Thomsen er blandt de mest erfarne i Danmark, når det kommer til kosmetiske behandlinger som Botox, Restylane, laser og cryo, og har udført disse i over 20 år.
Her kan du være sikker på, at du får den bedst mulige behandling og at sikkerheden er i top. Vi overholder lovgivningen og sundhedsmyndighedernes regler.
Vi udfører kun de behandlinger, som giver et meningsfuldt og naturligt resultat og med afprøvede og gennemtestede behandlingsmetoder.
Hos os bliver du ikke presset til at købe mere, end du har behov for. 

Du kan trygt lade dig behandle her hos os.

Personale

Institut Elysium drives af hudlæge Niels Bech-Thomsen. Instituttet holder sig løbende orienteret omkring den nyeste teknologi på området, så vi kan tilbyde vores kunder den ultimative behandling.
Restylanebehandlinger udføres af Niels Bech-Thomsen eller af autoriserede kosmetiske sygeplejersker.
Alle botoxbehandlinger udføres af Niels Bech-Thomsen selv.

Niels Bech-Thomsen

20201217_115954

Den længst etablerede hudlæge i Næstved. Praktiserende hudlæge siden 1999. Trænet i laserbehandlinger fra første år som ung reservelæge på Rigshospitalet. Aktiv botox-behandler siden 2003.

Sundhedsstyrelsen

Se Sundhedsstyrelsens seneste tilsynsrapport her.

Find Os På Facebook

Klik på ikonet ovenfor og følg os på vores Facebook-side. Her kan du blive holdt opdateret med nyheder, events, tilbud og lignende.

Fordele Ved Os

Der er flere helt unikke fordele ved at benytte Institut Elysium ift. andre behandlingssteder:

Niels Bech-Thomsen har været hudlæge i over 20 år, og har derfor et uovertruffent kendskab til ansigt og hud, som ikke tilbydes på andre behandlingssteder. Ved kosmetiske behandlinger er der nemlig intet krav om erfaring med hud og hudsygdomme. Hans erfaring som hudlæge betyder ikke blot, at du er i de sikreste, mest veluddannede hænder, men skulle du have et par hurtige spørgsmål til hudlægen, når du er her til en kosmetisk behandling, kan du passende benytte dig af Niels’ ekspertise imens. Win-win for begge parter!
Derudover giver vi gratis rådgivning om hudpleje til vores faste kunder. Vores produktrådgivning kan du stole på, da vi ikke selv sælger produkter. Vi deler udelukkende ud af vores viden.

Kunderne Siger

5/5

Jeg blev skilt, og kort tid efter mistede jeg min mor. På under et år kom jeg til at ligne en tæt på de 90 år. Bekymringer, sorg og tårer havde slidt rigtig meget på min hud. Da sorgen havde lagt sig lidt, besluttede jeg mig for, at jeg ville se glad ud igen. Botox gjorde hele forskellen for mit udseende, og jeg blev spurgt, om jeg ikke var begyndt at sove godt igen.

– Camilla, 37 år

5/5

Da jeg var 40, var jeg til konsultation hos en plastikkirurg med henblik på en ansigtsløftning. Siden har jeg fået både Botox og Restylane. I dag, 20 år efter, ser jeg yngre ud, end jeg gjorde, da jeg var 40, og jeg har absolut ikke brug for en ansigtsløftning.

– Jens, 62 år