Fylde er ungdom

Behandling udføres af hudlæge Niels Bech-Thomsen med erfaring fra mere end 5.000 behandlinger eller af autoriseret kosmetisk sygeplejerske

Om Behandlingen

Med alderen mister vi desværre den fylde i ansigtet, der får os til at se unge og skønne ud. Med Restylane (Fillers) kan du få fylden tilbage! Restylane kan give større, fyldigere og mere ensformige læber, give et mini ansigtsløft, rette op på sure mundvige samt udglatte rynker.

Når fylden kommer tilbage til ansigtet, genoprettes vores unge udseende. Restylane er lavet af hyaluronsyre, og binder den fugt, der forefindes naturligt i huden, sådan at fylden genopbygges i det ønskede område.

Behandlingsforløb

Huden køles med isposer. Når huden er kold, injiceres Restylane i huden med en tynd nål. Restylane indeholder det lokalbedøvende stof, lidocain, hvilket mindsker smerter. Behandlingen tager 10-30 minutter. Behandlingen er stort set smertefri.
Resultaterne ses straks og varer fra 1 måned til 6 år. De er ikke permanente.

Behandlingsområder

Læber
En meget populær behandling hos de unge. Ved Restylane i læberne bliver tynde, hårde og smalle læber bløde, venlige og får den rette form. Vi anbefaler, at man starter med kun 0,5 ml. Her ønsker vi nemlig at opnå et flotnaturligt resultat, som du så evt. kan vælge at opjustere næste gang.
Fillers ved læberne kan også hjælpe på kragetæer (rynker) omkring munden, hvor læbestiften nemt kan flyde ud, samt sure mundvige.

Sure mundvige
Restylane kan lægges ind omkring mundvigene, som med alderen har tendens til at blive sure og hængende. Efter behandling får du et mere smilende, åbent udseende.

Rynker og furer
Med Restylane kan fylden genoprettes, hvor den må være gået tabt med alderen grundet mimik, vind og vejr. Rynker og furer kan udglattes ved at genoprette den fugt, mangler.

Skinboost
Tyndtflydende gel med små hyaluronmolekyler i endnu lavere koncentration end RestylaneSkinboost-behandling kan bruges til at give dig din naturlige fylde tilbage, og genopbygge huden indefra. Den forøger hudens vandbalance, og forbedrer hudens elasticitetstruktur og fasthed. Ansigtet virker lettere, lysere og yngre.

Tindinger
Restylane kan lægges ind i tindingerne. Denne volumen vil gøre, at ansigtet får et miniløft. Altså får du et lille ansigtsløft helt uden brug af kniv!

Fordele Ved Os

Der er flere helt unikke fordele ved at benytte Institut Elysium ift. andre behandlingssteder:

Niels Bech-Thomsen har været hudlæge i over 20 år, og har derfor et uovertruffent kendskab til ansigt og hud, som ikke tilbydes på andre behandlingssteder. Ved kosmetiske behandlinger er der nemlig intet krav om erfaring med hud og hudsygdomme. Hans erfaring som hudlæge betyder ikke blot, at du er i de sikreste, mest veluddannede hænder, men skulle du have et par hurtige spørgsmål til hudlægen, når du er her til en kosmetisk behandling, kan du passende benytte dig af Niels’ ekspertise imens. Win-win for begge parter!
Derudover giver vi gratis rådgivning om hudpleje til vores faste kunder. Vores produktrådgivning kan du stole på, da vi ikke selv sælger produkter. Vi deler udelukkende ud af vores viden.

Priser

  • Botoxfra 1.400,-
  • Restylanefra 1.800,-
  • Hårfjerningfra 600,-
  • Karfra 250,-
  • Opstramningfra 1.750,-

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål​

Spg: Nu kommer det vel ikke til at se for voldsomt ud?
Svar: Vi er eksperter i diskrete forandringer. Niels putter hellere for lidt end for meget i. Så kan der altid opjusteres næste gang, sådan at man ikke bliver skræmt.

Spg: Hvor længe holder det?
En hyaluronsyrebehandling kan holde fra 1 mdr. til 6 år. Det afhænger helt af produktet, der bruges, samt hvor det lægges ind.

Vores Erfaring

Tryghed og sikkerhed er det vigtigste. Hudlæge Niels Bech-Thomsen er blandt de mest erfarne i Danmark, når det kommer til kosmetiske behandlinger som Botox, Restylane, laser og cryo, og har udført disse i over 20 år.
Her kan du være sikker på, at du får den bedst mulige behandling og at sikkerheden er i top. Vi overholder lovgivningen og sundhedsmyndighedernes regler.
Vi udfører kun de behandlinger, som giver et meningsfuldt og naturligt resultat og med afprøvede og gennemtestede behandlingsmetoder.
Hos os bliver du ikke presset til at købe mere, end du har behov for. 

Du kan trygt lade dig behandle her hos os.

Kunderne Siger

5/5

Det var ren nydelse at få fyldt mine tindinger ud. Det var simpelthen så dejligt. Det giver ligesom et mini ansigtsløft, som jeg slet ikke kan leve uden.

– Ea, 56 år

5/5

Da jeg var 40, var jeg til konsultation hos en plastikkirurg med henblik på en ansigtsløftning. Siden har jeg fået både Botox og Restylane. I dag, 20 år efter, ser jeg yngre ud, end jeg gjorde, da jeg var 40, og jeg har absolut ikke brug for en ansigtsløftning.

– Jens, 62 år