Restylane/Profhilo – fylde er ungdom

Erfaring fra mere end
5.000 behandlinger

Priser

  • Botoxfra 1400,-
  • Restylane/Profhilofra 1800,-
  • Hårfjerningfra 600,-
  • Karfra 250,-
  • Opstramningfra 1750,-

Se hele prislisten her

Behandlingen

02

Hvad er fillers?
Fillers er hyaluronsyre, et sukker-molekyle, der binder vand, og som

findes naturligt i huden. Gelen injiceres under huden og gendanner volumen og struktur. Resultaterne ses straks og varer fra 1 måned til 6 år. De er ikke permanente.

Hvad bruges fillers til?
Fillers giver fylde og fugt til huden. Rynker, furer og ar reduceres.

Hvordan foregår fillers behandling?
Huden køles med isposer. Når huden er kold, injiceres Restylane i huden med en nål eller sonde. Restylane indeholder det lokal-bedøvende stof, lidocain. Behandlingen tager 10-30 minutter.

Skinboost
Tyndt flydende gel med små molekyler i lav koncentration. Skinboost-behandling kan bruges til at give dig din naturlige fylde tilbage, og genopbygge huden indefra. Det forøger hudens vandbalance, og forbedrer hudens elasticitet, struktur og fasthed. Behandlingen reducerer skygger, som falder til furer. Det virker som en photoshop-behandling af et billede: lyset falder pænt, ansigtet virker lettere, lysere og yngre.

Læber
Vores mest populære behandling. Vi anbefaler, at man starter med kun 0,5 ml. Hårde og smalle læber bliver bløde og venlige. Sætter læbestiften sig i rynkerne? Fillers hjælper læbekonturen til at løfte sig, og læbestiften bliver på læben.

Restylane eller Profhilo
Restylane er det mest brugte produkt på verdensplan. Profhilo er en ny 4. generations filler. Det giver huden en glattere og mere jævn overflade. Niels Bech Thomsen er den læge, der har mest erfaring med Profhilo i Danmark.

Hvis erfaring er vigtig for dig
Vi har flere behandlere. Samlet har vi udført mere 5.000 behandlinger. Erfaringen siger os:
– at det er vigtigt at have en realistisk fornemmelse af, hvad du køber
– at det er vigtigt, du forstår, at varigheden af den injicerede filler kan variere. Samt at vi ikke kan forudse eller måle, hvor hurtigt produktet nedbrydes hos dig.
– at produktet er en flydende gel, ujævnheder og små buler er ikke en fejl i behandlingen eller en bivirkning, sådan er produktet.

Øvrige behandlinger