You are currently viewing Hudlægen Anbefaler: L’Oréal Paris Skin Expert Revitalift Night Cream

Hudlægen Anbefaler: L’Oréal Paris Skin Expert Revitalift Night Cream

🔵🔴 GODE RÅD FRA HUDLÆGEN 🔴🔵

🔵 I vores drift af skønheds- og hudklinikken Institut Elysium stifter vi bekendtskab med en række forskellige hudplejeprodukter fra mange forskellige mærker. Eftersom vi på Institut Elysium ikke selv sælger produkter, sætter vi en ære i vores 100 % upartiske produktvejledning, som vi tilbyder gratis. Ved brug af anbefalede produkter opnår I den bedst mulige effekt af jeres behandlinger hos os. Derfor har vi valgt at dele Hudlæge Niels Bech-Thomsens seneste anbefaling med jer:

🔵 L’Oréal Paris Skin Expert Revitalift Night Cream

🔵 Om produktet siger Niels:

🔴 En natcreme med a-vitamin er det bedste middel til at holde huden frisk og ung. Natcremerne findes i mange former og i forskellige prislag. Da effekten blev beskrevet i 1980’erne, er alle patenter udløbet. Derfor er der penge at spare, når man køber en natcreme med a-vitamin.

🔴 Den anbefalede natcreme er billig – men ganske effektiv.

🔴 Obs: Har du meget sart hud, skal du være opmærksom ved brug af a-vitaminholdige natcremer, da de, i sjældne tilfælde, kan give eksemreaktioner.

🔴 Skulle du (mod forventning) opleve ovenstående problemstilling, er der tre udveje:

  1. Prøv en anden a-vitaminholdig natcreme – måske du har bedre held med denne
  2. Lad være med at bruge cremen hver nat, men nøjes med en gang / et par gange om ugen
  3. Fortynd a-vitamincremen ved at blande den med neutral fugtighedscreme inden brug.

🔴 A-vitamin arbejder om natten, og inaktiveres af sollys, hvorfor A-vitamincremer netop skal benyttes om natten. Sørg derfor for at benytte A-vitamincremer om aftenen, inden du går i seng.

 

🔵 Niels modtager ikke betaling for at omtale et hudplejemiddel. Det er en service til dig, kære læser, baseret på hans viden som hudlæge.

🔵 Vi håber, I synes om denne anbefaling fra hudlæge Niels Bech-Thomsen.

🔵 Mvh. Institut Elysium og Niels Bech-Thomsen