Opstramning

Mere end 16 års erfaring

Priser

  • Botoxfra 1400,-
  • Restylane/Profhilofra 1800,-
  • Hårfjerningfra 600,-
  • Karfra 250,-
  • Opstramningfra 1750,-

Se hele prislisten her

Behandlingen

05

Opstramning af huden – Photo Rejuvenation – Hvordan virker det?

Maskinen der bruges, kaldes ofte for en laser, men er i virkeligheden en kæmpe-stor blitzlampe. Den udsender synligt lys af mange forskellige farver på en gang.

Når lyset rammer huden, påvirker det de elastiske fibre, de kollagene fibre og fibroblasterne. De elastiske fibre og de kollagene fibre trækker sig lidt sammen. Fibroblasterne begynder at producere nyt materiale til underhuden. Huden føles stram og varm efter besøget.

På ca. fjerde dagen efter behandlingen med blitzlampen topper aktiveringen af fibroblasterne. For at forlænge dette, giver man en yderlige stimulering i form af et meget stærkt rødt lys. Lamperne placeres på hver sin side af ansigt/hals, og lyser i ca. 7 min. Det anbefales at få 3 behandlinger med ca. 1 – 1,5 måneds mellemrum.

Er Photo Rejuvenation
en effektiv rynkebehandling?
Nej. Der kan ses nogen reduktion af rynker, men det er ikke den væsentligste effekt af behandlingen. Dybe mimik-, alders- eller rygerynker bedres ikke. Photo Rejuvenation er en let opstrammende behandling.

Er der bivirkninger?
Ja, blitzlampen fremkalder ofte rødme og hævelse. Det kan vare i op til 2 døgn. Der er også sjældnere bivirkninger, de bliver gennemgået ved informationssamtalen. Rødt lys giver ingen bivirkninger.

Hvem kan se effekten?
Effekten er dokumenteret i studier, men det er meget individuelt, hvor kraftig den er. Det er også meget individuelt, hvor meget kunderne selv synes, de får ud af behandlingen. Husk, det er ikke et ansigtsløft, det er en let opstramning.

Priserne på opstramning er beregnet som kur á 3 behandlinger = 6 besøg.

Øvrige behandlinger